середа, 15 квітня 2020 р.

Карантин в Україні через короновірус

Карантин в Україні через коронавірус офіційно закінчується 24 квітня, проте постійно обговорюється можливість продовження обмежувальних заходів на більш довгий період. При цьому в уряді паралельно допускають ослаблення карантинних заходів з метою запуску економіки.з 12 березня в Україні ввели карантин у навчальних закладах та низку інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.КАРАНТИН



Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення.
25 березня надзвичайну ситуацію запровадили по всій Україні. Карантин подовжили до 24 квітня.
Закрили заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинили роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.
2 квітня уряд ухвалив постанову про посилення "карантинних" обмежень. Таким чином, із 6 квітня в Україні карантин стає жорсткішим, зокрема забороняється ходити вулицями більш як по двоє та перебувати в громадських місцях без масок чи респіраторів.
(ПРОДОВЖЕННЯ. ПРО ПОДІЇ 12-25 БЕРЕЗНЯ ЧИТАЙТЕ ТУТ )
13.04.2020

Немає коментарів:

Дописати коментар